2011 Şubat Öğretmen Ataması Olacak Mı ?

2010 yılında Kpss’ye giren öğretmen adayları şu günlerde 2011 Şubat atamasına dair müjdeli haberi bekliyorlar.

Öğretmen adaylarının beklediği müjdeli haber “2011 Şubat Öğretmen Ataması” yapılmasına yönelik. Özellikle geçtiğimiz günlerde 15 Ocak tarihinde bir eylem yapan öğretmen adayları sorunlarla geçen 2010 Kpss sonrasında mağduriyetlerin giderilmesi ve haklarının verilmesi için Şubat ayında yeni bir öğretmen alımı olmasını merakla bekliyorlar.

Öğretmen adaylarını umutlandıran gelişmelerden bir tanesi de MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı yerel bir Tv kanalında yaptığı açıklama oldu.

9 bin küsür emekli olan pozisyonu boşalan kadronun %50’si kadar atama yapılabilir ayrıca Maliye’nin10 bin ek kadro da kullanılabilir diyen Necmettin Yalçın,  spikerin sorması üzerine “Meb de Şubat ataması düşünülüyor şu anda” diyerek öğretmen adaylarının umutlanmasını sağladı.

MEB’in Şubat’ta öğretmenler için ek atama yapacağı sinyalleri üzerine atama bekleyen öğretmenler sabırsızlıkla Bakan Çubukçu’nun açıklamasını bekliyor.

Şimdi Öğretmen Adayları ; “Şubat’ta öğretmen alınacak mı, alınmayacak mı? Daha önce bir şekilde söylenenleri bir tarafa bırakırsak, son durum nedir öğrenmek istiyoruz. ” şeklinde görüşlerini beyan ediyorlar.

Konuyla ilgili yeni bir gelişme olması halinde yine www.hayhay.net üzerinde yer vereceğiz. Eğitim haberleri için de www.haberegitim.com sitesini tavsiye ediyoruz.

“2011 Şubat Öğretmen Ataması Olacak Mı ?” üzerine bir yorum

  1. Yarın son gün olan memuriyet atamalarına da bu belirsizlik yüzünden başvuru yapamıyoruz. Lütfen artık bir açıklama yapılsın, biz de ona gire tercihler sona ermeden başvuru yapıp yapamayacağımıza karar verelim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.