2011 Adsl Fiyatları

TTNET, yılbaşından itibaren geçerli olacak olan ADSL tarifesinde değişikliğe gitti. Yeni fiyatlar şöyle ;

Evet arkadaşlar bu haberi okuyup heyecanlandım. Umarım gerçek manada bir indirim veya hızlandırma yapılmıştır.

Haberi merak edenler için buraya alıntılıyorum.

Genel olarak Adsl fiyatlarıyla ilgili değişiklik şu şekilde özetlenebilir ; “TTNET, günün şartlarına uygun ve değişen kullanım alışkanlıklarına paralel olarak düzenlediği yeni internet paketlerini Ocak 2011’den itibaren müşterilerinin hizmetine sunuyor.Bu çerçevede TTNET’in internet portföyüne yeni paketler eklenirken, var olan paketlerde de güncellemeler yapılıyor. Bazı tarifeler tamamen iptal edilirken bazı tarifelerde önemli fiyat değişiklikleri gerçekleştirildi.”

Müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik yeni paketleri hayata geçiren TTNET; ADSL2+ portföyüne 16 Mbps’ye kadar 5GB kotalı ve 16 Mbps’ye kadar Limitsiz paketlerini; ADSL portföyüne ise NETLİMİTSİZ Plus paketini ekliyor. Ayrıca 100 Mbps’e kadar hızlı VDSL2 paketlerini de müşterilerine sunuyor.

Portföye yeni eklenen ADSL ve ADSL2+ bağlantı çeşitleri ve fiyatları: • Aylık 33 TL’ye: 16 Mbps’ye kadar 5 GB kotalı (10,91 GB adil kullanım noktası) ADSL2+ • Aylık 59 TL’ye: 16 Mbps’ye kadar Limitsiz (50 GB adil kullanım noktası) ADSL2+ • Aylık 89 TL’ye: 8 Mbps’ye kadar NETLİMİTSİZ Plus (100 GB adil kullanım noktası) ADSL

Diğer taraftan, günümüzde değişen kullanım alışkanlıklarına paralel olarak düzenlenen internet paket portföyü kapsamında yüksek hıza sahip VDSL2 paketleri de çeşitlendiriliyor.

Portföye yeni eklenen VDSL2 bağlantı çeşitleri ve fiyatları: • Aylık 43TL’ye: 32 Mbps’ye kadar 10 GB kotalı (15,91 GB adil kullanım noktası) • Aylık 69TL’ye: 50 Mbps’ye kadar 15 GB kotalı (22,39 GB adil kullanım noktası) • Aylık 99TL’ye: 100 Mbps’ye kadar 20 GB kotalı (30,56 adil kullanım noktası) • Aylık 79TL’ye: 32 Mbps’ye kadar Limitsiz (50 GB adil kullanım noktası) • Aylık 109TL’ye: 50 Mbps’ye kadar Limitsiz (100 GB adil kullanım noktası) • Aylık 149TL’ye: 100 Mbps’ye kadar Limitsiz (100 GB adil kullanım noktası)

Mevcut İnternet Paketlerindeki Değişiklikler Yeni paket düzenlemeleriyle birlikte, aynı zamanda yeni aboneliğe de açık olacak NET6 paketinin fiyatı 39 TL’den 32 TL’ye indirilirken, NET4, NET6 ve NETLİMİTSİZ paketlerinin adil kullanım hakkı 15 GB’den 25 GB’ye yükseltiliyor. Bu paketlerin adil kullanım noktasından sonraki hızları da 512 Kbps’den 1 Mbps’ye yükseltiliyor.

Mevcut şartlar altında müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunmayı amaçlayan TTNET’in, NETLİMİTSİZ paketi aylık 54,90 TL’den, 8LİMİTSİZ paketi ise aylık 109 TL’den abonelere sunuluyor.

Kotalı paket kullanan abonelerin kotayı aşmaları halinde, limitsiz paket kullanıcılarının bant genişliğini kullanma haklarını korumak amacıyla, aboneliğe açık olan NET4, NET6 ve hâlihazırda yeni aboneliğe kapalı olan 1 Mbps 4 GB, 2 Mbps 4 GB, 1 Mbps 6 GB, 2 Mbps 6 GB paketlerindeki kota aşımında uygulanan maksimum ücretler, paketlerin tümü için 79 TL’ye sabitleniyor.

TTNET internet paketlerindeki düzenleme ve değişikliğin söz konusu olduğu taahhütlü ve taahhütsüz tüm paket aboneliklerinin; taahhüt edilen paketlerin varsa indirimi sona erdikten sonraki standart fiyatları için de geçerli oluyor.

Yeni Aboneliğe Kapanan İnternet Paketleri Yeni portföyde 1LİMİTSİZ, 2LİMİTSİZ ve 4LİMİTSİZ ADSL ile 16LİMİTSİZ ve 32LİMİTSİZ VDSL2 paketleri yeni abonelik taleplerine kapatılıyor. Bu paketler, hâlihazırda abone olan müşteriler için aboneliğin devamına olanak tanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.